Térkő termékeink

A rómaiak álltak elő a térkő ötletével már időszámításunk előtt. A rossz minőségű utakon bárkinek nehéz volt a közlekedés a katonáknak gyorsan, hatékonyan kellett haladni, muszáj volt előjönniük valami megoldással.

Ők olyan precizitással terveztek, hogy az általuk kirakott utak nagy része még mindig áll. Annyira bevált az utak ezen módon való kiépítése, hogy Európa-szerte alkalmazták a technikát, egészen az 1950-es évekig csak utána váltottak át a betonra.

A második világháború időszakában a németek tökéletesítették az egymásba kapcsolódó cementblokkokat, amiket manapság is rengeteg helyen láthatunk. Az egymásba kapcsolódó térkő hódítása egyértelmű, nemcsak pénzügyileg kedvező, de egyszerűen varázsolja igényessé a külső tereket.

Ettől függetlenül nem csak cement térkövet használunk, a kőből készült térkövek is egyedivé tudják tenni a környezetüket, ezért használják őket előszeretettel sétálóutcákban és udvarokban.

A formájuk, és a kő típusa határozza meg a hangulatot. A térkő előnye mellett szól, a tartósság és az esztétikai sokszínűsége. A felhasználás módja sokféle lehet:, a teraszburkolattól a kerti járdán át a kocsibeállóig.

Rakja le kertjének, vagy kocsibeállójának térkövét a mi térköveinkkel! Rengeteg színnel, felülettel és mérettel rendelkezünk! Termékeink között van ami egyedi megjelenésű, olyan is amiket határozott élek jellemeznek de van kellemesen ívelő, lágyvonalú is.

Minden térkövünket páratlan megjelenés jellemzi. 

Bemutatótermeinkben ingyenes szakmai tanácsadással segítjük választását.

Bővebb információért keresse munkatársunkat!
E-mail: lapietra@lapietra.hu
Telefon: (36-30) 984-3851

Partnereink

A logókra kattintva beszállítóink weboldalára jutnak, ahol sok információval gazdagodhatnak termékeinkről.
Ha valamely termék felkeltette az érdeklődését, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.

La Pietra Kft.
Elérhetőségek
  • 2461 Tárnok Fehérvári út 34.
  • lapietra@lapietra.hu
  • +36 30 984 3851
  • +36 30 693 5383
Nyitva tartás
  • Hétfő - péntek 08:00 - 18:00
  • Szombat 09:00 - 13:00